Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Gårdagen bjöd på IPA och dagens en rislager från bryggeriet i San Diego.
Kul med en somrig julöl, själv dricker jag en mörkare variant, årets julöl från Anchor.Den här var kul och intressant. Belgisk witbier med ingefära, koriander och apelsinskal. 😊
Där ser man. Gillar ju deras stouts m.m. Vad är det för typ av öl?Öppnade en flarra ballevin från Founders. Inte särskilt knäckig eller oljig, rätt så humlad. Lite väl tunn, hade nog inte köpt igen
Barleywine - ballevin 😉Där ser man. Gillar ju deras stouts m.m. Vad är det för typ av öl?
Mycket bra idé! Har själv några klara favoriter från det gångna året 🍺Vad sägs om att lista top 3 som man har druckit 2021 någon gång efter nyår? Så får man lite tips
Troligtvis så kan man inte få tag på dom i efterhand, men ändå.
Kylen är väl att föredra men går att köra i garderoben också om den är någorlunda sval. Kolla så att ölen inte är pastöriserad innan den får vila bara. Då händer inte mycket lagra inte saker bryggt med kaffe heller, de vinner inget på det!Vad har ni för tips om man ska lagra öl? Kan man lagra den i kylen eller skafferiet?
.....och hatten av för Polen ikväll.
Låter helt jävla magisk!!Lucka 18 i To-Øl-kalendern: Quadzilla II QIPA. Dagen bjöd alltså på quadrupel på fullt rimliga 13%. Söt, grumlig (färgen minner om barndomens fruktsoppa) och relativt spritig. Trots detta inte helt oangenäm.