Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
VĂ€lkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete Àr nu den största uppdateringen av Klocksnack.se nÄgonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli Ànnu snabbare, mer lÀttanvÀnt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en trÄd pÄ diskussionsdelen för feedback och tekniska frÄgestÀllningar.
Tack för att ni Àr med och skapar Skandinaviens bÀsta klockforum!
/Hook & Leben
Har kört massor med pizza i vanlig bakugn. Det Àr ju inte lika smidigt som gas, men resultatet blir minst lika bra!Eftersom detta (nÀstan) blivit mer av en allmÀn hempizza-trÄd slÀnger jag ut en semi-OT frÄga: har just köpt ett hus med bevarad vedspis-/ugn som Àr sotad och godkÀnd att anvÀnda. Har nÄgon erfarenhet av att baka pizza i en sÄdan och fungerar det likvÀrdigt eller ska jag ÀndÄ investera i en Ooni som inflyttningspresent?
Sveba lanserade ganska nyligen N-serien som du kan fÄ plats med i köket och öppna pizzeria hemma. NÄgot högre prislapp dock..https://www.blocket.se/annons/vastmanland/enkel_pizzaugn/94522508 undrar om man kan fÄ plats med denna i köket...
Nu fick man ju massa spĂ€nnande ideer! Ăr det öppet bakom stenen som pizzan ligger pĂ„?En hastigt ihopslĂ€ngd prototyp till framtida bygge. Ăverraskande gott och effektivt.
Ja, det Ă€r ett slĂ€pp pĂ„ kanske fem centimeter i bakkant. Eventuellt skulle man kunna ha det lite större. Tyckte nog att botten tenderade att bli klar snabbare Ă€n toppen om du förstĂ„r hur jag menar. Kan nog bli bĂ€ttre om man fĂ„r det tĂ€tare Ă€n min konstruktion oxĂ„. Det Ă€r ju massa glipor för att jag inte hade tegel i samma storlek. De stora stenarna Ă€r vanliga markplattor frĂ„n bygghandeln. 40x40. Större hade varit bĂ€ttre. =)Nu fick man ju massa spĂ€nnande ideer! Ăr det öppet bakom stenen som pizzan ligger pĂ„?
Kanske fĂ„r prova mura en liten jĂ€kel i sommar dĂ„! blev ju ordentligt sugen nĂ€r jag provade baka lite i helgen. Dock vanlig ugn och utan pizzasten eller bakstĂ„l. ĂndĂ„ nöjd med resultatet Ă€ven om det finns plats för utvecklingJa, det Ă€r ett slĂ€pp pĂ„ kanske fem centimeter i bakkant. Eventuellt skulle man kunna ha det lite större. Tyckte nog att botten tenderade att bli klar snabbare Ă€n toppen om du förstĂ„r hur jag menar. Kan nog bli bĂ€ttre om man fĂ„r det tĂ€tare Ă€n min konstruktion oxĂ„. Det Ă€r ju massa glipor för att jag inte hade tegel i samma storlek. De stora stenarna Ă€r vanliga markplattor frĂ„n bygghandeln. 40x40. Större hade varit bĂ€ttre. =)
Se till att ha en tillrÀckligt lÄng spade, det blir varmt sÄ satan.
Gör det! Det Àr skitkul. Ska se om jag hittar videon jag utgick ifrÄn.
Det fÄr vÀl bli nÀsta projekt med surdeg antar jag!Gör det! Det Àr skitkul. Ska se om jag hittar videon jag utgick ifrÄn.
Ja, pizza pÄ plÄt i vanlig ugn Àr inte fy skam. Ser gott ut! Har du provat att göra en botten pÄ surdeg? Det Àr riktigt gott tycker jag.
Ser riktigt bra ut för att vara i ugn.Har precis börjat med pizzor. Kör enbart pizzastÄl i ugnen. Tycker att det funkar bra!
Ăr inte sĂ„ inne pĂ„ att göra pizzor med stora tjocka kanter.
Det ser bra ut pÄ bild, men jag vill inte ha sÄ mycket bröd
Yes!Ser riktigt bra ut för att vara i ugn.
Yes!
FörvÀrmer stÄlet i en timme pÄ runt 250-300 grader. Sedan blir pizzorna klara pÄ ett par minuter
Jag kör denna:Vilket pizza stÄl anvÀnder du?
Kör ocksÄ den som lÀnkats ovanJag kör denna:
The Pizza Steel. Svenskt pizzastĂ„l â sĂ„lt till 35 lĂ€nder!
Originalet bland pizzastÄl. Europas mest sÄlda * Spara 52% * 18 gÄnger bÀttre Àn baksten * 10 Ärs sprickgaranti * 30 dagars fri retur * GourmetstÄl, BakstÄl, MatstÄl. Samma sak, mÄnga namn. Svenskt stÄl, fantastiskt pris.pizzasteel.se
MÄnga verkar köra GourmetstÄl. De verkar lite duktigare pÄ att marknadsföra sitt stÄl