Notorious Niklas
Silver
Liten aptitretare. Oxinnanlår, lök- och fisksåsvinägrett, tryffelmajo, pecorino & tryffel. Lite citronzest och krasse. Mycket bra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Rejäla tryffelslantar.
Liten aptitretare. Oxinnanlår, lök- och fisksåsvinägrett, tryffelmajo, pecorino & tryffel. Lite citronzest och krasse. Mycket bra.
Då är det snart dags skulle jag säga en riktigt bra råbiff är en väldigt trevlig smakupplevelse, ta det till förrätt nästa gång.Har fortfarande aldrig provat ….
Vad är det nere till höger? Chips? Jag brukar dricka en Carnegie Porter till råbiff. Min fru föredrar vin, blev rekommenderad en Beaujolais-villages från George Dubœuf som passar riktigt bra med tillbehören.Längesedan jag åt råbiff hemma men ikväll var det dags igen.
En Carlsberg fick det bli som dryck.
Vad brukar ni dricka till råbiff?
Yes, krossad chips. Lirar rätt bra ihop. Helst vill jag tunnskiva lök och fritera men efter 12 h på jobbet så finns inte energin riktigt.Vad är det nere till höger? Chips? Jag brukar dricka en Carnegie Porter till råbiff. Min fru föredrar vin, blev rekommenderad en Beaujolais-villages från George Dubœuf som passar riktigt bra med tillbehören.
Tjeckisk lager om man äter med rostat bröd till. Väldigt bra!Längesedan jag åt råbiff hemma men ikväll var det dags igen.
En Carlsberg fick det bli som dryck.
Vad brukar ni dricka till råbiff?
Det är väl på gränsen att detta ens får kallas för råbiff!Godaste råbiffen jag ätit.
På Monai i Klaipeda.
För att?Det är väl på gränsen att detta ens får kallas för råbiff!
Mera grönsaker än kött ser det ut som. Käkade också en råbiff i helgen som serverades med någon kräm och lite andra grejor. Smakade skapligt men jag föredrar alltid den klassiska med äggula, kapris, senap, lök och rödbetor.För att?
Instämmer, det enda jag saknar med att inte längre jobba i frihamnen hahaTill de som bor i eller kring Malmö vill jag tipsa om Saltimporten canteen som en gång i veckan serverar råbiff med tvist till lunch. Hur de än gör brukar resultatet bli fenomenalt. Denna vecka är det fredag som gäller
Saltimporten
www.saltimporten.com
Låter jävligt gott! Ostron i råbiff har jag aldrig hört, men det låter smått genialiskt.Lite ocharmigt upplagda råbiffar på smörstekt vitt bröd. Smaksatta med några droppar förbannad god olivolja, hackat ostron, salt och peppar. Toppade med örtig lök- och sardellmajonnäs samt rostad lök.
En enkel Heidsieck brut reserve till.
Smak 10/10, servering 1,5/10
Men ibland vill man bara käka och spola i sig bubblet.
Men hallå, det där såg ju sjukt gott ut!!Lite ocharmigt upplagda råbiffar på smörstekt vitt bröd. Smaksatta med några droppar förbannad god olivolja, hackat ostron, salt och peppar. Toppade med örtig lök- och sardellmajonnäs samt rostad lök.
En enkel Heidsieck brut reserve till.
Smak 10/10, servering 1,5/10
Men ibland vill man bara käka och spola i sig bubblet.
Surf n' turf! Sardeller är sjukt bra som smaksättare till mycket. Inte konstigt att "alla" älskar Ceasarsallad.Men hallå, det där såg ju sjukt gott ut!!
Ostron var något nytt. Själv provade jag sardeller sist jag gjorde råbiff, det blev riktigt bra faktiskt.
Snodde idén efter ett besök hos Mattias Dahlgren någon gång på 00-talet. En enkel råbiff med salt, peppar, olivolja och hackat ostron. Då serverad med en schalottenmajonnäs och fint skuren persilja som jag minns det. Alltså, det är sjukt gott och har serverats som snittar eller förrätt från min sida en mängd ggr sedan dess.Låter jävligt gott! Ostron i råbiff har jag aldrig hört, men det låter smått genialiskt.
Den sämsta råbiff jag någonsin ätit var på Riche, 250g köttfärs + pommes…
Den sämsta råbiff jag någonsin ätit var på Riche, 250g köttfärs + pommes…
Dom kan säkert göra den bra. Annan mat jag ätit där är ju OK.Faktum är att den enda gången jag gillade råbiffen på Riche var när dom för en gång skull serverade den ”svensk” och inte blandad fransk.
Det värsta som finns är när krogen slår knut på sig själv och serverar en råbiff med s k "twist".
När jag beställer en råbiff, så ligger det i sakens natur att den ska vara klassisk. Inget hittepå.
Hackad lök, hackad rödbeta, pepparrot och kapris, samt äggula.
Till råbiff dricker man ljus lager.