• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Den ostekta tråden om Råbiff.

KenKun

Patek
2-Faktor
Miss Clara i Stockholm kör en halstrad version. Tyckte inte om den alls.

Restaurang Niklas kör en skuren version, med potatis, inte pommes alltså. No!
Tyckte inte heller om den. Dyrt var det också. Tur att man blev bjuden.
 

JLC

Panerai
2-Faktor
Inte varit någon direkt fan av rätten tidigare.
Vad är det som gör råbiff så eftertraktat?
Är det andra smaker än om biffen är stekt eller mot "rare" stekt hel bit kött?

Förlåt en okunnig om detta är självklart för många.
 

Callxx

Cartier
2-Faktor
Bra grejer
IMG-20190222-WA0011.jpeg
 

zippan

Audemars
Friends Of KS
2-Faktor
Fick den här serverad utomlands. Fin och ansedd restaurang.

Smakerna var bra men uppläggningen såg inte det minsta aptitlig ut.

E4CDE0BE-FE39-4C3B-8AA3-A707352F286E.jpeg
4F306C31-D6DD-4C79-9FE3-315D58A9C112.jpeg
4240382C-57F0-42A0-A94E-DDA3CDFDC3EA.jpeg
Smör på sista bilden?
Fick samma på en restaurang i Kroatien.

Servitören kom även ut och frågade om vi tyckte det blev bra, med en liten sked råbiff innan vi fick in maten. Tog ingen bild.
 

Kleiz

Rolex
2-Faktor
Smör på sista bilden?
Fick samma på en restaurang i Kroatien.

Servitören kom även ut och frågade om vi tyckte det blev bra, med en liten sked råbiff innan vi fick in maten. Tog ingen bild.
Smör, ja. Det enda trevliga var väl att den tillagades framför oss. Detta var också i Kroatien (Split).
 
Topp