• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Den ostekta tråden om Råbiff.

Sheraton, den vid Stockholm Central.

Klart godkänt!

FDB57AE1-1AE4-4218-B189-813EADA37F3F.jpeg
 
Älskar råbiff. Både klassisk fransk och andra varianter.
En av sakerna med tartar tycker jag är att det är så roligt (och GOTT) att variera.
Vad gäller skrapad, skuren, hackad eller malen tycker jag del och kvalitet på djuret får avgöra.

Måste tipsa om råbiff med ostron i.
Vad jag vet var det Mathias Dahlgren som började med detta för ca 10 år sedan. SJUKT GOTT!

En annan bra är råbiff med sardell-majo (surf n turf igen) den pikanta och intensiva sältan från sardellerna tillsammans med det feta i majon mot den svala råbiffen. Herregud..
 
Körde mobilfri middag, så ni får tänka er bilden. Men Görvälns slott hade råbiff på ren på menyn nu i helgen. Delikat! Lite finrivet rökt och torkat renhjärta på toppen som pricken över i.
 
Tillbaka
Topp