Bonumm
Silver
Vad är det får något kl 12?Dagens förrätt, gjord på fin-fin högrev från delin på lokala ica med alla sedvanliga tillbehör..,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Vad är det får något kl 12?Dagens förrätt, gjord på fin-fin högrev från delin på lokala ica med alla sedvanliga tillbehör..,,
Riven pepparrotVad är det får något kl 12?
Rätt lik den jag åt på Kometen igår.Dagens förrätt, gjord på fin-fin högrev från delin på lokala ica med alla sedvanliga tillbehör..,,
Såg ju fin ut Själv så blev det en på Tures efter besök hos LW. Håller i trenden med minst en råbiff i veckan.Rätt lik den jag åt på Kometen igår.
Den var helt ok. Klassiskt är ju inte så spännande och köttet får helst vara tärnat enligt mig, men bra kött var det.Såg ju fin ut Själv så blev det en på Tures efter besök hos LW. Håller i trenden med minst en råbiff i veckan.
Visst är tärnat bäst. När jag gör hemma så kör jag tärnad oxfilé ca10mm bitar.Den var helt ok. Klassiskt är ju inte så spännande och köttet får helst vara tärnat enligt mig, men bra kött var det.
Service och pris matchade inte riktigt dock.
Blev en råbiff på Tures efter inköp utav en AP
En bättre fredag!Blev en råbiff på Tures efter inköp utav en AP
Bra val av både klocka och mat. Grattis!Blev en råbiff på Tures efter inköp utav en AP
Det var länge sen jag åt råbiff på Riche, men jag har för mig att den var helt okej.Vad säger Klocksnack Juryn om Riche Råbiff?
Tycker den är riktigt bra, har aldrig blivit missnöjd.Bra val av både klocka och mat. Grattis!
Var råbiffen bra på Tures?
Måste testas!Tycker den är riktigt bra, har aldrig blivit missnöjd.
Hmm, den där såg lite läskig ut. Håll oss uppdaterade om hur magen mår imorgon.Gäller att passa på när man flyger solo! Smakade bättre än den ser ut Faktiskt en av de bättre jag ätit någonsin
Ja det är synd att rödbeta ger så ful färg, men det är för gott för att skippaHmm, den där såg lite läskig ut. Håll oss uppdaterade om hur magen mår imorgon.
Den ser ju helt smetig ut. Vad har de haft i för att få den så?Ja det är synd att rödbeta ger så ful färg, men det är för gott för att skippa
Dijonnaise och worcestershiresåsDen ser ju helt smetig ut. Vad har de haft i för att få den så?
Ok, det kanske bara är färgen som gör att det ser så ut.Dijonnaise och worcestershiresås
Den såsen kanske man måste prova då. Gillar ju den med klassiska tillbehör jag. Fast jag kör med lite väl mycket kapris ibland.Dijonnaise och worcestershiresås
Samma här, dvs de mer klassiska. Kapris kan man inte få för mycket av, sjukt gott!Den såsen kanske man måste prova då. Gillar ju den med klassiska tillbehör jag. Fast jag kör med lite väl mycket kapris ibland.
Jaha, du gjorde den själv? Trodde det var ute någonstans.Blir riktigt bra, tog inspiration från @Grafton s recept tidigare i tråden!
Jag har hört från flera att Tennstopet ska vara bra. Måste testas!Tennstopet i höstas. Rekommenderas!
P.S. Ursäkta för dålig bild
Jag har hört från flera att Tennstopet ska vara bra. Måste testas!
Den ser fin ut.
Egengjord