PM’s bar = 4 starka Rollar av 5 möjliga.
Lugn och fin atmosfär med grymt inbjudande ”dörrslusk” på gatan utanför. Släppte in ett gäng skönt o-uppklädda medelålders golfgubbar utan snack.
Blev servade av en 20-nånting snubbe med bra feeling av vad vi ville ha.
Fick till att börja med en svartpepparinfuserad OP, jordgubbs- och citronsockerlag, saltlösning och gurk-cocktail att börja med. Svinbra!
Därefter en variant av en Gold Rush (whiskey sour med honung) där han bytt ut en del av whiskeyn mot chiliinfuserad aquavit från
@Lyden en och sen spetsad med lite Campari.
Riktigt bra, fast aningen för mycket chili för att vara välbalanserad… Vi kom överens om att dra ner chiliaquaviten till nästa gång…
Nästa runda blev en Courpes Reviver No 2 (fixat till stavfel dagen efter…) med en touch av Laphroag(?) (sån där rökig whisky som inte går att stava till…)
Också bra, men inte fantastik, enl. mina smaklökar.
Fast flera i sällskapet utnämnde den till kvällens bästa!
Men överlag j-ligt bra bar, med bra personal som verkade gilla sitt jobb!
20 år och så kunnig! Kul!
Återkommer nog imorgon och ger honom em utmaning på lite klassiker…