PM’s bar = 4 starka Rollar av 5 möjliga.
Lugn och fin atmosfär med grymt inbjudande ”dörrslusk” på gatan utanför. Släppte in ett gäng skönt o-uppklädda medelålders golfgubbar utan snack.
Blev servade av en 20-nånting snubbe med bra feeling av vad vi ville ha.
Fick till att börja med en svartpepparinfuserad OP, jordgubbs- och citronsockerlag, saltlösning och gurk-cocktail att börja med. Svinbra!
Därefter en variant av en Gold Rush (whiskey sour med honung) där han bytt ut en del av whiskeyn mot chiliinfuserad aquavit från
@Lyden en och sen spetsad med lite Campari.
Riktigt bra, fast aningen för mycket chili för att vara välbalanserad… Vi kom överens om att dra ner chiliaquaviten till nästa gång… 😎
Nästa runda blev en Courpes Reviver No 2 (fixat till stavfel dagen efter…) med en touch av Laphroag(?) (sån där rökig whisky som inte går att stava till…)
Också bra, men inte fantastik, enl. mina smaklökar.
Fast flera i sällskapet utnämnde den till kvällens bästa!
Men överlag j-ligt bra bar, med bra personal som verkade gilla sitt jobb!
20 år och så kunnig! Kul!
Återkommer nog imorgon och ger honom em utmaning på lite klassiker…